17 kg

17 kg sovande pojke är inte en barnlek att lyfta upp och bära bort och sätta på toaletten. Det är det inte. Pojken i fråga sover sig igenom det hela, helt omedveten om hur nära dörrkarmar och sängkanter hans gängliga åt alla håll utstickande lilla kropp transporteras i sin moders starka armar.

Jag saknar S.

9 svar till “17 kg”

 1. Har du berättat det för honom?
  Vad har hänt med Tobias, är han sjuk stackarn…
  kram 🙂

 2. Jag skrev något i stil med att du får bära honom mage mot mage, med hans armar om din hals och benen om dina höfter. Jag orkar inte längre bära barnen på något annat sätt, mest för att de håller på att bli för långa. x-)

  De hjälper oftast till litet, automatiskt, eller så får man be dem litet.

 3. Pappa – det var David som syrran bar och inte för att han var sjuk, utan bara för att kissa miss-i-nassen. 🙂

 4. Precis! Det är en helt normal rutin för trötta ungar som håller på att lära sig sova utan blöja på natten. Upp och kissa i sömnen, sen sova torr resten av natten. 🙂

 5. Ja, det måste jag prova! Ni har ju likadana sängar som vi har så startpositionen är ju i axelhöjd. Det svåraste är nog att han börjar bli så spretigt lång…! Stackarn har slagit i både huvud och ben i dörrkarmarna på vägen… X-)
  Men ja, han har lite styrsel så jag skall testa be honom sitta upp mer när jag bär honom! 🙂

 6. Nejdå, som syrran skriver – det är David jag lyfter upp och bär till toaletten varje kväll innan jag lägger mig. 🙂 Så att han har en chans att hålla sig torr natten igenom. 🙂
  Kram!