Vi fick en invitasjon

image

Den här tjejen skall konfirmeras… Himmel alltså! 🙂 Det är stort! När jag träffade henne första gången var hon nästan lika stor, eller liten, som Tobias är nu – jag kan inte alls påminna mig om att hon var så störig som han är nu! 😀 Hon bjöd på show minns jag, tillsammans med storasyrran, och hon gillade att bygga lego. Nu är hon konfirmasionsklar, jösses alltså! 🙂

I Norge är konfirmasjon väldigt stort, jag vet inte om vi har något som är så stort i Sverige? Kanske ”studenten”? 🙂

4 svar till “Vi fick en invitasjon”

 1. Så trevligt 🙂 Du har rätt, här har den minskat i betydelse, väldig skillnad på när min generation, så gammalt det lät, och när er generation konfirmerades jämfört med idag, det var på ett annat sätt förr 🙂
  kram barnet

 2. Är Tobias störig? Det märktes ju inte när ni var upp, fast jag träffade ju honom inte så mycket
  Natti

 3. Nää egentligen är han inte alls störig just nu! Han är i fint format nu. 🙂
  Kram!

 4. Där är den fortfarande en slags ”coming of age”, en ritual där man går från att vara barn till att vara ung vuxen… ENORMA kalas och OFATTBARA mängder presenter. Fantastiskt roligt. 🙂
  Kram!