Kvällens pyssel

image

Fyndade demo-ex och sista lådan av en lampmodell, billigt som bara den så jag slog till. Att jag sedan skulle bära hem eländet var ju bara att ta i och tänka positivt (mer bängligt än tungt i och för sig…). Att jag DESSUTOM gick vilse på vägen hem, det kan vi väl lägga åtsidan direkt… X-) (har faktiskt gått vilse varje kväll hittills, men bara lite lite varje gång).

image

Golvlampa minsann? Mer som plockepinn. Notera det lilla multiverktyget i mitten…

image

Den lilla var ju färdigmonterad så den ställde jag bara upp. Men den stora var verkligen lättmonterad så en minut senare stod den också på plats. Nu lyser det lite mjukare här inne (inte bara takglödlampan), skönt!

image

4 svar till “Kvällens pyssel”

 1. Det är ju fint att du får användning av din tekniska utbildning…:)
  Men GIS-utbildningen? Gå vilse, lite, varje kväll, det kanske är en del av att kartlägga omgivningen 🙂
  Belysningen såg ju ut att bli fin, uppljuset från golvlampan blev effektivt.
  Kram barnet, ha det bra (så bra det går)

 2. Lokalsinne, vad är det? Du får ju sightseeing iaf. Säg till om du behöver mera shoppingsällskap eller rentav fikasällis nån barnfri ensam kväll. Kram

 3. Det är ju märkvärdigt nog så att jag kommer ut ett par hus ”hemifrån” och känner inte igen mig, då känner jag att jag måste kolla GPS’en innan jag går vidare så att jag inte går åt fel håll. Hade till exempel inte alls klart för mig att jag bodde granne med ett parkeringshus… Doh! 😀 Men jag lär mig, lite varje dag.
  Jag lovar! TACK!
  Kram!

 4. Jag går strängt taget på ”känslan” av vilken riktning som är hemåt. Det brukar betyda att jag hittar hem i sömnen sen, när jag väl har gått vilse nog många gånger… 😀
  KRAM