Middag

image

Städfirman och jag (och eventuellt någon annan kollega) hänger på kontoret. Broccolisoppa på menyn.

Hemma har Ellinor lärt sig säga ”neeeejäh!” med eftertryck, Tobias har visat att han visst kan cykla (strängt taget vägrade han hela förra året). David har varit på förskolan och har förhoppningsvis fått rita, något han intensivt önskade få göra när det var dags att åka i morse. Plötsligt har det rört sig på den fronten, han vill rita och försöker och blir GRYMT frustrerad när han inte får till det. Det är så himla kul att se! 🙂

4 svar till “Middag”

  1. Utvecklingen går språngvis, tydligen 🙂 Roligt att se, krama dom, roligt med Ellinors språkutveckling 🙂 vad sa hon nej åt? Lilla busungen, kommer ihåg så glad hon såg ut när hon kom tillbaks genom spärren på Kallax 🙂
    fotograferat Månen och Merkurius ikväll

  2. Ellinor säger nej när man säger ”jo” till henne. Hon har helt klart fattat att det finns två ljud/ord som är motsatser – när vi säger det ena säger hon det andra och så skrattar vi, om och om igen. Det är jättehäftigt. 😀
    Kram!