Bur

Idag köpte jag ett litet barnfängelse på IKEA. Eller? 🙂

image

Ellinor och David assisterade mycket ivrigt och hjälpsamt vid monteringen, intet ont anande… 😀

image

Fast nej, det var ett inköp i ordningens tecken, nu bor högarna med återvinning i varsin korg istället! 🙂

image

Just idag kändes det lite läkande att göra något för huset också, även om jag borde fokusera på något annat.

2 svar till “Bur”

  1. Helt fantastiska ungar, Ellinor och David hjälper till ser ut som solar 🙂 Dom blev ju fina backarna, ordning på återvinningen, källsortering i tvättstugan, är det meningen att bära ut dom genom dörren som är där, direkt ut?
    Krama barnen, krama dig själv
    Jag har börjat få ordning på collaget med kattbilder, blir fint, kram och tack för tipset om program 🙂

  2. De övergav TV’n i rummet intill för att hjälpa mig att bygga ”buren” som jag lurade dem att jag skruvade ihop… 😀 Vi bär ut backarna genom vanliga dörren tills vidare, den där dörren kommer bara till användning när det är fullt blås på sommaren och det behövs varmvatten i barnpoolen… 😀

    Skall bli roligt att se kollaget! 🙂
    Kram!