Reklam

Jag måste göra reklam… Världens bästa spel alltså!
Robusta, fint utformade, inbjudande, lätta, pocketformat och bäst av allt – ungarna gillar dem. 🙂

image

image

(Rory’s) Story Cubes – nio fina tärningar med enkla bilder på. Slå tärningarna och börja berätta! Historierna kan vara korta, långa, roliga, läskiga, men alla bilder skall ingå och sista tärningen avslutar. ALLA klarar det och historierna är förvånansvärt underhållande. 😀

image

Röda Tråden – 160 gåtor och ledtrådar till vanliga och mindre vanliga saker/ord. Denna har vi inte testat men jag tror det blir tid till det också vad det lider (vuxen måste läsa ledtrådarna förstås).

image

image

Lonpos Cosmic Creature (??!). Världens krångligaste pocketpussel! Pojkarna älskar det, på lättaste nivån kan det ta måååånga minuter att klura ut lösningen, men de sitter där och prövar och prövar och prövar till det går! 🙂 Man får hjälpa till ibland, men de är omåttligt malliga när de löst den! 😀 Det kan jag berätta att även jag är, OM jag löst den..! 😀

Alla dessa är inköpta på Designtorget, inte alls billiga men de känns otroligt robusta och väl utförda så de är värda pengarna.

Men bäst av allt?
Icke digitala spel får man spela hur länge och hur ofta som helst! 😉

6 svar till “Reklam”

 1. 🙂 Dom spelen ser ju lagom småknepiga ut och så storyteller-spelet, som ju kan bli som Eriks ”farbror bäver”
  Barnvakt under utryckning, Ruben krasslig.
  Tydligen var ingen av era barn drabbade, krama alla, älskar er:)

 2. Å gud, du måste påminna oss om ”farbror Bäver”. Jag minns inte, men det låter roligt. 🙂

  Tack så mycket för idag morfarn – det är mycket värt att kunna få hjälp så här när barnen är sådär ”lagom” sjuka.

  Och spelen ja – de ser oemotståndliga ut!

 3. Lättsamt att vara barnvakt, hur lugnt som helst 🙂
  farbror Bäver eller var det Grävling som Erik låg och berättade för er i stugan..:)

 4. De är precis lagom knepiga. 🙂 Farbror Erik berättade om ”farbror Jävling” (grävling) 😀 Tur att du finns som kan sitta med barn som är krassliga! <3 Nej våra barn verkar ha klarat sig, även om anslagen på förskolans dörr uppfriskande upplyste oss om att "Det går - magsjuka, löss och halsfluss - på förskolan"... Känns ju osannolikt att vi skall klara oss undan! X-[ 🙂
  KRAM Älskar dig med

 5. Jag minns inte heller själva historien tyvärr, önskar man hade den inspelad..! Det KAN hända att dessa spel kommer att befinna sig i paket på väg norrut någon gång framöver, jag tror faktiskt inte att ni kan vara utan dem! 🙂

 6. Det var Grävling som sagt. Jag har ju sett bildbevis på hur lugnt det är att vara barnvakt åt de där himmelskt välartade barnen däruppe! 😀 Andra bullar här nere där det om det inte klättras på möbler så hittar man på lekar med spännande saker som INTE skall lekas med… 😀 Inte mycket tid man kan spendera på gumpen i sällskap med våra dårar…! 😀 Men det kommer ju, om bara ett par år är ju både David och Ellinor sådär behagligt självgående som Tobias kan vara ibland. 🙂