Obehindrad

image

Obehindrat rör hon sig nu i köket. Hon skjuter utan problem omkring på en av pojkarnas stolar till det hon vill nå/titta närmare på.

Så nu är det hårdrensning av knivar, tunga saker och farliga saker som gäller. Tidigare har det räckt med att lägga upp saker på bänken så har det varit ”säkert” men inte så nu längre alltså! 🙂

image

MYCKET att undersöka i kökets ”skrothörn”…
Ikväll fick hon sitta i duschen en stund och det var första gången hon inte kommit ut av sig själv och första gången hon inte brydde sig om att jag hurtade runt i huset och gjorde annat. 🙂 Damen blir självständig.

image

Det var enkelt att söva henne ikväll, hon somnade medan jag satt på en stol i sovrummet och hummade lugnande små ljud. Förskolan tröttar sannerligen ut henne! 🙂

2 svar till “Obehindrad”

  1. 🙂 Nu har världen börjat öppna sig för henne, så roligt.
    Det gäller ju att hålla farliga saker utom räckhåll som du skriver, det inbegriper ju, hemska tanke, grytor med varmt innehåll 🙁 Krama henne:)
    Dagiset tröttar nog ut henne, många nya upplevelser där, för lillmänniskan och allt skall sorteras i rätt fack

  2. Ja herregud, hemska tanke. Hon har varit och spillt ut lite vatten ur vattenkokaren. Det var lyckligtvis inte varmt! 😮 Gäller att hela tiden vara med henne när saker ligger framme i köket i allmänhet och i synnerhet om mat är på tillagning!