VAB

image

Ellinor spenderade hela natten med att väcka sig själv med kruppig hosta, stackars ungen grät följaktligen en gång i kvarten hela natten. Trött som en skrutt och lite tung-andad på morgonen bestämde jag att VAB var enda alternativet.

image

Ellinor är pigg och glad i övrigt, ingen temperatur och full rulle, bara lite rosslig i halsen då. Lyx-liraren David fick välja om han ville gå till förskolan eller inte och valde att stanna hemma.

Tobias började dagen tidigt med ett besök hos tandläkaren (godkänt resultat!) följt av klädsim på skolans simskola. 🙂 Han får komma hem lite tidigare idag, David skall på ögonkontroll hos ögonläkaren strax efter två och då passar det bra att Tobias kommer hem från skolan tycker jag.

image

Nu skall vi spela schack, sen måste jag fundera på en förmiddagspromenad och lite utelek i snön! 🙂

image

6 svar till “VAB”

  1. Dom är ju för fina, där dom sitter vid bordet, David med flygplanskonstruktion och Ellinor med en schackpjäs (vit häst) i handen och smokken i munnen 🙂 Krama dom och dig själv
    Davids ögonkontroll är den på förekommen anledning eller bara rutin?
    Lustigt, är det hos er som snön stannar 🙂 på den nysopade altanen…

  2. Davids ögonkontroll är på förekommen anledning av att hans bror har glasögon och att vi kommit på honom att sitta och titta på TV med ”ena ögat”. Men nu har han kontrollerats enligt konstens alla regler och han har 20-20 syn. 🙂 Skönt att veta! 🙂 Vi vill inte göra samma miss som med Tobias som fick gå med begränsat seende första tre åren av sitt liv… X-) Kommer att köra samma rejs med Ellinor förstås. 🙂

  3. Ja, låt oss hoppas det! 🙂 Glasögon är ju helt OK, men det kan ju vara himla skönt att slippa som barn! 🙂 Tobias är ju OTROLIGT duktig med det, han har på sig brillerna helt utan protester eller problem, jätteskönt! 🙂