Ärvd mössa

Familjen_2014-03-15_032Åtminstone både jag, min kusin men förmodligen även min storasyster (?) har haft den här mössan. 🙂 Mormor, det här får nästan du verifiera – när stickades den och vem var det som har haft den? 🙂 Den är så himla söt! 🙂

Ellinor premiäranvände den när vi promenerade iväg för att hämta hem Tobias tidigare ikväll. Den matchar väl inte helt overallen hon har ärvt av sin far, men båda känns helt fantastiskt förtjusande att använda! 🙂Familjen_2014-03-15_028

 

8 svar till “Ärvd mössa”

 1. Ärligt talat så tror jag det är du, det fanns en gul virkad kappa också har du den ? Jag skall kolla på gamla kort. kramar till er alla vi tänker på er .

 2. Ja, jag kan inte säga något om utifall jag haft mössan. Mamma är f n väldigt osäker på hur det förhöll sig. 😀 Gick vi en gång igenom den lilla lådan jag hade med grejer från dig och mig? Jag minns inte!

  Det jag kan säga däremot, är att Elli är gulligare än gulligast! Hoppas bara att hon slutar likna mig med tiden! 😉

 3. Nå vad är det nu för fel med det, att likna dig, menar jag 🙂
  Hon är ju då i alla händelser väldigt söt i munderingen

 4. översta bilden med mössan och fjärde paprikabilden utskrivna på linnepapper med önskat resultat
  kram

 5. VERKLIGEN inget fel med att likna moster! Jag tycker det är så himla fint! Vi finns där i varandra på något vis…

 6. Tror att denna kom med mamma en gång när hon reste hit – resten av kläderna ligger fördelade i ”nästastorlek” lådan. 🙂 Struntprat med det där med att likna! ;-p

 7. Åh!? Nej den har jag inte, måste kolla lådan med grejer som kommer till ”nästa storlek”. 🙂
  KRAMAR