Test9

image

 

Sorry syrran, det blir inte bättre än såhär…

Nu är själva thumbnailen något större (800 istället för 500 pixlar), men det går inte att få till en rimlig ”original file” storlek då pluginen som skall göra jobbet inte vill funka ihop med appen på telefonen.

6 svar till “Test9”

 1. Är det telefonanpassning av bilderna du/ni håller på med+
  kramar

 2. Ja, det finns inget sätt att ”krympa” telefonbilderna till rimliga storlekar mer än att skippa orginalfilen och istället bara ha tumnageln. Så det bästa jag kan åstadkomma är att göra tumnageln lite lite större så att man ser mer av objekten direkt på skärmen. Förhoppningsvis kommer det en fix i någon form någon gång snart.

 3. Jamen test 6 och 4 är ju jätttebra? Bilden får vara hur liten den vill i själva inlägget, så länge den blir stor och fin då man klickar på den.

 4. Ja jo det är ju så att Test6 och Test4 är bilder som är uppladdade från datorn. Övriga test är från telefonen med lite olika inställningar.
  Jag tycker att de blir lite VÄL stora och fina när man klickar på dem när de laddas upp ”original” size från telefonen, datorer med lite sämre internetuppkoppling dör litegrann när man klickar på bilderna och sen är det väldigt svårt att lista ut hur man tar sig ur bildvisningsläget om bilden täcker lite mer än dubbelt så mycket som hela skärmen… Opraktiskt helt enkelt.
  Ingen lösning i sikte heller tyvärr.
  Så ni får leva med fina bilder från datorn och inte så fina bilder från telefonen, TYVÄRR!

 5. Ladda du upp bilderna, jag tycker dom är fina.. och så är det ju livstecken :))
  kram

 6. Jao, men jag dräper ju svärmors dator om jag kör ”orginalstorlek”… 😀