Hämtning av alla barnen

image

Vilken ovanlig känsla, att hämta alla tre barn. Ovanlig, men ganska fin känsla ändå. Märkvärdigt nog.

David och Ellinor var ute så de var snabbt upplockade. Ellinor blev glad när jag kom men ville nog helst att jag stannat och lekt ute på förskolans gård tillsammans med henne. 🙂 Hon älskar verkligen att vara ute!
Tobias hade varit duktig på skolan och dagens ”spelkvart” utökades till en timme.

image

Men varken David eller Ellinor hade lust att gå in när vi kommit hem så de fick stanna ute. Jag sopade altanen och iakttog hur Ellinor navigerade sig runt gården. Hon har helt klart stenkoll på altankanterna och klättrar ganska obehindrat upp och ned från kanten trots overall och vinterskor. 🙂 David njöt av att kunna sparka omkring på brorsans sparkcykel, tror det får bli en egen ”stor” sparkcykel till David till födelsedagen i sommar!

image

4 svar till “Hämtning av alla barnen”

 1. Vilka fantastiska barn, glada och pigga. Roligt att hon blev glad att se dig, synd bara att du inte hade möjlighet att stanna på dagis för utelek 🙂
  Men det såg ju ut att ha löst sig, av ansiktsuttrycket att döma,
  fint belöningssystem efter skolprestationer, verkligt bra. Att få en hel speltimme 🙂 var den baserad på någon lärarrapport eller?
  Krama till gänget

 2. Jo, kommer att vara svårt att vänta till han fyller år – men han har ju en vanlig cykel att öva på också, den borde han få sprätt på i år åtminstone fram till tionde juli! 🙂

 3. Det är fantastiskt att man hinner sakna dem så under de timmarna man inte ser dem! 🙂 Ja Ellinor var verkligen ÖVERLYCKLIG över att få vara ute och leka när hon kom hem! 😀 Vilken utefis! 😀 Hon kommer att älska sommaren, när alla dörrar står öppna och man får leka precis var man vill. 🙂

  Japp, vi fick tipset om att bjussa Tobias på en spelkvart per dag eftersom han älskar det så. Sen om det gått bra på skolan blir det en timme. Det känns bra så, hans dagliga stress har minskat avsevärt! 🙂