Till rätta

image

Ellinor stokar på och utforskar sitt nya ställe. Hon interagerar minimalt med de andra barnen men hon satte sig spontant i fröken Annikas knä ett par gånger. 🙂 De andra barnen på avdelningen upplever jag som ganska mycket större än vår lilla tjej, med ett par undantag. Men till hösten är det säkert annorlunda, när de större barnen gått upp till storbarnsavdelningarna (och nya småttisar kommit till).

image
I taket i sovrummet hänger stjärnor.

Ellinor somnade efter endast ett par minuters vaggande i min famn, jag kunde lägga ned henne utan att hon vaknade och satt intill henne till jag kände att jag själv höll på att somna. Då fick jag tursamt nog en kopp kaffe av personalen och så hann jag kolla lite jobbmail medan Ellinor sov (ca 45 minuter).

image

image
Vi träffade på storebror ute på gården.

image

Efter vilan gick vi ut. Ellinor trivdes gott i vimlet av barn. Hon tog ett par längre promenader utan mig, blev lite omsvärmad av ett par av Davids kompisar som tyckte att ”ååh så söt hon är”. 😀 Hon busade lite och hakade sedan på några barn som hittat en larv de kollade in.

När vi gick in började hon gråta, hon gillar verkligen att vara ute! Imorgon skall hon lämnas ett par timmar, det går säkert bra, det gick bara bra idag (det gick det för övrigt även för duktiga storebror som tog sin spruta utan protester). 🙂

2 svar till “Till rätta”

  1. Vad trevligt det verkar och sedan är hon trött så hon somnar, sitter en massa mammor och sover runt väggarna:) och så omsvärmad, det verkar ju bra
    Krama alla, dig själv också
    natti

  2. Inte så många mammor och ingen som sover. 😀 Tre pedagoger och så jag. Sen smög ju alla utom en pedagog ut när alla (eller de flesta) somnat. 🙂 Ja lilltjejen njuter extremt mycket av uteleken, det är fantastiskt kul! 🙂

    Kram!