Torr!

image

David sov utan blöja i natt. Kom in till oss i morse med helt torr kalling! Vi plockade upp honom på toaletten två gånger, klockan 23 och klockan 04. Han mindes inget av det så han undrade lite förebrående varför vi inte väckt honom som vi pratat om… 😀

Igår gjorde vi samma, då lät vi honom sova från strax före midnatt men det var inte helt rätt för då blev det en olycka vid femtiden. Vi får se hur vi gör, om vi fortsätter att väcka honom mitt i sömnperioden ett tag.

image

image

2 svar till “Torr!”

  1. Kanske en god tanke, att väcka honom. Det verkar ju inte vara problem med att somna om…
    Mycket växlande utseende..:) under toabesöken
    Krama honom

  2. Han är en liten spelevink! Har grälat lite med honom om att han alltid gör så knasiga miner på bild, men jag antar att det går över… 😀