Ytor jag gillar

Alldeles tomt.
Alldeles tomt.

Jag gillar den här ytan. Ytan som utgör de sista tomma raderna i min inbox. TOMMA raderna. 🙂 Ytan där det får plats fler mail, men där det faktiskt inte finns några.

 

Mot slutet av ett arbetsår brukar mailboxen innehålla allt för många mail. Bra mail, glömda mail, åtgärdade mail, akuta mail, saker att komma ihåg mail, oviktiga mail, men framför allt en massa gamla mail. Den där listan är en stressfaktor i sig. Att alla dessa mail ligger där och egentligen inte borde göra det.

 

Tänk om jag i år skulle lyckas hålla åtminstone EN tom rad hela tiden, att varje dag lyckas läsa och arkivera tillräckligt många för att mängden aldrig överstiger en ”sida”?

 

…man kan ju i och för sig ändra skärmupplösningen så att mer får plats. Men nä. 😀

2 svar till “Ytor jag gillar”

  1. Tur att du inte ser min inbox 🙂

    Mycket garagejobb på sistone, tagit tloss instrumentbrädan både på lördag och igår, bytt 14 små lampor i instrumentet och idag har jag repat en spark som jag hämtade i Sundom på måndag hos kusin Börje, dom hade en över
    kram barnet, godnatt

  2. He he… Nej min hotmailbox har några tusen mail i sig… Den har jag inga förhoppningar om att någonsin se botten på! 😀

    En spark minsann?! Skall du börja motionera? 🙂

    Kram!