Intrimning

image
Glad i pysjamas.

Vi håller på att slipa på morgonrutinerna för att passa skolan. Imorse kunde vi konstatera att vi klarar uppstigning 07:00 om S är hemma och hjälper till med frukostdistributionen medan jag duschar.

Just i morse somnade Elli om efter morgon-amningen, ganska ovanligt en vardagmorgon. Så hon fick finna sig i att åka till skola/förskola i pyjamasen hon! Verkade inte bekomma henne nämvärt…
Men det var den ganska plötsliga uppstigningen som fick henne att så skönt somna om igen när vi kommit hem (vid andra amningen).

Hon är ganska grundligt förkyld så hon behöver all vila hon kan få! David var feberfri hela dagen igår och är feberfri på förskolan idag, Tobias fortsatt frisk och pigg.

image

image
Solvärmt te.
image
Hungrigt sällskap.

Nu har vi just avslutat frukosten i solen, klockan är snart halv tolv och om en dryg timme skall vi hämta Tobias på skolan. Det rullar på.
Jag NJUTER av solskenet, herregud det känns som om varje timme är en timme på nåder… Hösten kommer, det kan vi ju inte göra så mycket åt, men denna sommar har varit så himla himla speciellt bra!

image

Ett svar till “Intrimning”

  1. Ja! Hoppas vi får lite mer av detta väder även i September, så hinner vi sitta ute lite även när du är på besök! 🙂
    Kramar!

    Ja jag är förvånad över Ellis goda humör idag, jag tror att hon håller på att bli frisk (HOPPAS!).
    Kram!