Stillsamt

image

David åt frukost med Tobias innan vi promenerade till skolan, ligger nöjd och läser. Ellinor bröt ihop och brast ut i gråt mitt i sin frukost så hon sover förmiddagslur nu. Jag sitter följaktligen med min andra tekopp och njuter av värmen alldeles själv.

image
Ninjago-tidning studeras.

Lite lyx-lyx idag med alltså.

Annars är det Davids ”feberfria dag”, han är odrägligt glad och pigg vilket är ganska skönt för att motsatsen var chockerande (se bild nedan). Ellinor är dunderförkyld, snuvig, hostig och skitsur men tacksamt nog feberfri. Jag har ont i halsen, kladd i ögonen och snuva, men även jag är feberfri idag så livet känns hanterbart igen.
Till och med S har haft en släng med feber och värk. Bara Tobias verkar segla genom denna infektion oberörd, men han är ju fjärde dagen på skolan idag = ny bakterieflora, så det är väl en tidsfråga till han kommer hem med någon spännande ny infektion vi skall hantera i kollektivet…

image
Liten, trött utslagen bror somnade på kökssoffan innan middagen i lördags. Sov rakt genom till söndag.

4 svar till “Stillsamt”

  1. Skönt med stillsamma barn, fast orsakerna kanske inte är så bra, förkylningar, hoppas det går över på en vecka så vi får skicka med lite Lulebakterier 🙂
    Synd om stackarn på kökssoffan, vad sa han på söndagsmorgonen?
    kramar

  2. Han var hungrig! 😀
    Jo, stillsamhet i all ära – värst är ändå Ellinors ynkliga tillvaro. Hon har inte så mycket tålamod eller ork, så det är mycket gråt nu…

  3. Ja det är synd om sjuka barn, herregud. Man önskar att man kunde göra mer. Med pojkarna går det ju att trösta både verbalt och fysiskt, men Elli är det svårare med – hon är bara jättejätteledsen och supersnorig och vet väl inte varför livet känns så tufft…