Därför skall vi ha den ordning vi har

Det finns en anledning till varför S lagar så gott som all mat i detta hus.
Jag lagade till exempel en köttfärslimpa häromdagen som framkallade kräkreaktioner av Tobias, S fick inte ens smaka den då jag råkade ha i allt för mycket honung… (David var sjuk och sov över den måltiden).

Det är ofta så, jag råkar ha i för mycket, eller för lite av något. Kokar för länge. Glömmer att salta, tappar i saltkaret. Mördar maten i stekpannan eller glömmer grytan på spisen till det som kokade där i antagit en helt ny form. Jag försöker, alltid med de bästa intentioner. Det är bara väldigt sällan mina försök resulterar i något man vill äta resterna av… 😎

Så det finns helt klart en absolut anledning till varför S lagar maten i detta hushåll.

Sen kan man dra blixtsnabba växlar på att grabbarna kommer att få en sund uppfattning om hur arbetsfördelningen i en familj kan vara, men där har vi en bit kvar vad gäller övrigt hushållsarbete… Det skall bli spännande att se hur livet med tonåringar i huset blir. Kanske kommer det där vinterbonade förrådet vi drömmer om att husera mer än gäster?? (kanske kommer en trött trebarnsmorsa att sitta där i välordnad städad och undanplockad trivsel och spela dataspel..?)

Men nu glider mina tankar iväg, först skall vi se och njuta av att se bebisar lära sig gå och äta själv… 😀

Ett svar till “Därför skall vi ha den ordning vi har”