Rullrullrullrull

image

I nederkant av bilden ovan ser ni filten där jag lämnade Ellinor, med fötterna pekande mot brorsan. Hon rullade hela vägen och nu ligger hon i hörnet i andra änden av köket och känner på andra brorsans sopbil…!

Pojkarna läser, fridfullt. Det är mulet och 22 grader ute. Vi försov oss så mycket allesamman att jag ringde förskolan och tog ledigt åt barnen (de är där så få timmar att det inte är någon idé att gå dit om vi blir för sena…).
image

4 svar till “Rullrullrullrull”

  1. Jo nu ligger hon inte kvar där hon blev lämnad, tur att dörrhandtagen sitter högt, bara ni inte glömmer någon dörr öppen
    Inneväder är ju också fint, kramar

  2. Ha ha 😀 Ja det är nästan så att hon kan ”rymma” nu!

  3. Än så länge är hon inte så duktig på att passera hinder så man lär åtminstone ”höra” när hon försöker (klagomål). Sen har vi ju inga höga fall ut ur huset, värre är det väl med trappan mellan våningarna. Men vi får se om vi får fast grinden uppe till helgen! 🙂