Men gott!

image

The Chilli Tree, mums!
Vi orkade inte lista ut vad vi vuxna skulle äta (barnen hade önskat sig pannkakor) så vi köpte med mat från ovanstående restaurang.
”Laab”, ”Yam Nuea Yang med koriander” – två Thaisallader och en bytta med satay också. Salladerna var starka och mycket goda, satayen smakade riktigt fräscht!
Allt var riktigt riktigt gott!

Nu har Tiger fått en god konkurrent! Hit åker vi igen! 🙂

image

6 svar till “Men gott!”

  1. Det ser ju gott ut och lät spännande, synd att den ligger så avsides 🙂
    kramar<3

  2. Smutt! Tack för tipset! Det här ligger ju på gångavstånd för oss så denna kommer vi nog testa 🙂

  3. Vi får käka där när du kommer på besök nästa gång! 🙂

  4. Ja gör det! De var mycket trevliga och så ligger det lite bättre till än Tiger rent transportmässigt! Vi kommer definitivt att hämta mat där fler gånger! 🙂

  5. Vi har det otroligt fattigt på thaiutbudet. 🙁 Tror det är en restaurang egentligen som erbjuder det, inne i stan. Men jag kan ha fel.

    Däremot finns det fortfarande alldeles för många gamla kinarestauranger kvar, vilka jag är helt ointresserad av. Sushi finns det ju några av och faktiskt några libanesiska. Och en eritreansk! 🙂

  6. Eritreansk! Det låter mumma! 🙂 Vi har minst tre Thairestauranger här, minst. Sen kan man ju önska sig ett ställe där man kunde köpa ”laksa” laksa också, det finns ett par ställen i Kista där man kan få tag på halvmesyrer (alltså, inte riktigt lika goda som i Sydney) men ingen här i byn. 🙂 Kinarestauranger kan, om de förnyat sig, ha riktigt riktigt god mat! 🙂 Värt att kolla upp?