Väldoft och övningsätning

Ellinor fullkomligt älskar havregröten vi ger henne, med annan mat är det si och så… Idag testade vi ”sällskapsätning” – hon fick plocka med lite smörgåsrån medan jag åt lunch. Det var först väldigt spännande men sen blev det jobbigt. 🙂 Men jag tror det hade mer med tajming att göra än något annat, hon behövde ”ordentlig mat” (ammas) och sova, mer än nymodigheter i knaprigt format..!

image
Spännande… svårt att få tag på dem!
image
Mums!
image
Nu ORKAR jag inte plocka med det här längre mamma!

Hela köket doftar av blommorna jag fick på födelsedagen, fint som snus. Eller lövkoja, närmare bestämt. 🙂

image

image

2 svar till “Väldoft och övningsätning”

  1. Vackra blommor, och tjusigt barn. Fast bilderna är inte lätta att spara

  2. Naj, det är lite annorlunda med bilderna här – men från och med alla nya inlägg är det åtminstone större bilder (orginalformat) när man klickar på dem. Om man klickar på den lilla länken i nedre vänstra hörnet av bildvisaren där det står ”image” så kommer bilden upp i ett nytt fönster/ny flik. Där kan man högerklicka och spara som.

    Tjusigt och ARGT barn där på sista bilden… 😀