Jag tror vi går in

Sur.
Sur.
Missnöjd.

Solen försvann. Det blåser kyligt.

Ellinor är småvaken och lite missnöjd i vagnen. Pojkarna har bråkat och kan inte sitta intill varandra.
Jag dröjde lite med mellis, DÅLIG idé just idag helt klart…

Fotnot: När pojkarna fått i sig lite mellis glömdes kalla händer och svårmodiga känslor och de försvann i lek på andra sidan huset. Jag satt kvar med kaffekoppen, och Elli som fick ro och somnade om. 🙂 När det var dags för middag fick jag knappt in pojkarna – då hade de varit ute och lekt tillsammans utan bråk (!) i nästan tre timmar! 😀

Ett svar till “Jag tror vi går in”

  1. Vilken bister min på Tobias, David ser ju också bestämd ut, tur med två bord, annars så hade nog kriget brutit ut, hoppas att Ellinor inte hinner få sitt humör än. Tre stycken hade det nog blivit för mycket
    Krama gänget, och dig själv