Gråväder

Depåstopp på vägen till Biblioteket.
Kolla koppen!! 🙂

Jag tänkte att vi skulle ta oss till öppna förskolan idag, men som vanligt är det inte alltid så lätt att få till det som man tänker sig i det här huset. Istället tog vi på oss springskor och vårjackor och tog bussen till biblioteket efter lunch.

Vi fick en helt oplanerad promenad hem när jag i hastigheten utanför bibblan såg fel på en siffra och satte oss på (helt) fel buss. Då hade det blivit riktigt grått och blåsigt småkallt ute. Men eftersom jag hade smörgåsar, frukt och vantar i väskan blev det riktigt bra. När vi dessutom stannade vid en lekplats på vägen blev det ju ännu bättre! 🙂

Obromsad retro-kana.

Vi fick med oss tre böcker hem. Pojkarna var mer intresserade av att hoppa (!) i läshörnan än att botanisera bland böckerna, men det var ändå allt som allt en trevlig utflykt!

2 svar till “Gråväder”

  1. Ser ju trivsamt ut vid fikabordet, kul i lekparken verkar det ju vara, men var inte David kall om händerna? Inga vantar – dom såg röda ut händerna. Dom ser ut som upptäcktsresare där dom står och spanar uppe på rutschkanan
    kramar