Idag

Hann aldrig klädbytardag idag, får sikta in mig på ett längre  besök under morgondagen istället (och hoppas det finns lite kläder kvar). Men det sköna i kråksången är väl att vi inte har några akuta behov, så det är bara rena ”dagiskläder” som eventuellt skall fyndas. 🙂

Vi fick med oss Davids bästis Theo på aikidoträningen på förmiddagen, det var poppis! Sen lämnade jag David hemma hos Theo och åkte hem och ammade Ellinor som inte ville ta flaskan idag. Men det var inte total matpanik för hon hade ätit en portion gröt också! 🙂

Det verkar som om lilltjejen har fattat det där med mat/äta, hon äter majskrokar med god aptit och hon smakar glatt (om än med väldigt mycket grimascher) på allt vi bjuder. Det är ett nytt koncept sedan David var liten att man kan bjuda bebisar smakbitar direkt från sin tallrik om de visar intresse (bara det inte är för salt eller för fast konsistens). Ellinor gapar ivrigt när hon förstår att vi tänker bjuda på något. 🙂
Den begränsande faktorn är definitivt sittandet, att hennes lilla rygg inte orkar sitta så länge ännu. Men det kommer ju! 🙂

2 svar till “Idag”

  1. Ätandet är ju fundamentalt, sedan ser det väl intressant ut det alla andra stoppar in.
    Är det tidigt, så att hennes rygg tar skada?
    Blir kul att träffa er till veckan
    Kram1

  2. Ja det är tidigt, för henne i alla fall. 🙂 Man får ju anpassa sittningarna till vad hon vill/orkar helt enkelt. 🙂

    Det blir jättejättekul att träffas igen!! Kram!