Tv-slavarna

Bröderna mer intressanta än TV’n.

Efter en hel eftermiddag utomhus var det skönt att slappa lite i soffan.

När jag hämtat pojkarna på dagis sammanstrålade vi med Tobias påsklovsledige dagiskompis Hampus och hans mamma ute vid ”Vikingaskogen” för att ha picknick och leka. Ellinor sov halva tiden och andra halvan fick hon ligga i åkpåsen i solen uppe på mossan intill oss och njuta.

När vi hängt på berget gick vi hem till oss och fortsatte hänga ute i solen. 11 grader varmt och knappt märkbar vind – det var verkligen jättehärligt ute i solen idag!! 🙂
Ellinor sitter upp lite mer (och lite mer gärna) varje dag. Idag fick hon inviga stöddynan jag köpte igår och satt glatt och ganska länge (ca 15 minuter) med oss vid matbordet. Hon är väldigt tydlig med vad hon gillar och hur mycket hon orkar så vi är försiktiga och noga med att hon får sträcka på ryggen och vila också! 🙂

3 svar till “Tv-slavarna”

  1. Så söt hon är, där hon sitter i soffhörnet och vilken fin gest med vänsterhanden. Men tv-intresset är nog inte så stort, hon ser ut att vara mest intresserad av bröderna, David då, han sitter ju närmast
    Krama sötnosarna

  2. Så fin en gjeng :)Spekepølsa er på veg til Rødgrænd 3 kan du si til Tobias, at han får skjekke postkassa vær dag !

  3. @ Birger: Ja hon satt och kände på ryggstödet lite frånvarande sådär. 😀 Hon tittar nog hellre på brorsorna ja! 😀 Kram!

    @ Farmor: Så roligt, det skall jag göra! 😀