Hello old friend


Pumpen jag fick köpa av en kompis för många år sedan kom fram igår. Den har aldrig funkat tidigare, men skam den som ger sig…

S och jag skall ut och äta imorgon och lämnar alla tre barnen med farmor som landar i eftermiddag (modig kvinna!). Jag vill att Ellinor åtminstone skall få en smakportion ”riktig” mat så jag kokade upp pumpen igår och testade.

1 h = 75 ml

Nog är det TUR att det går liiiite fortare när Ellinor får i sig sina cirka 150 ml au naturel! X-)

3 svar till “Hello old friend”

 1. Är det dåligt med sugen i pumpen, dåligt undertryck? Den ser ju komplicerad ut så det räcker, hälsa Bente och önska henne Glad Påsk
  kram och Glad Påsk till er också

 2. Handmjölka! Skall inte föraktas. 🙂 Jag kom aldrig överens med min manuella pump, medan en elektrisk drog ut 150 ml på nolltid.

  Din är elektrisk va?

  Men pumpa på några gånger till, så får ni ju ihop litet till donnan. <3

 3. @ Birger: Ja jag undrar om det inte är dåligt sug i pumpen? Men mer troligt är det så att den så kallade utdrivningsreflexen inte är med på noterna – en pump är INTE en bebis. Jag tror att de flesta dropparna kommer när jag tänker intensivt på att bebisen i fråga skall äta det som kommer ut… 😎

  @ Morskan: Tror nästan jag fått ut mer med handmjölkning! Den är elektrisk denna, men inte var det några större mängder som kom ut trots tiden spenderad på pumpande. Men men, om jag skall pumpa igen skall jag definitivt sätta mig ned bekvämt och varmt, nu stod jag vid köksbänken och läste – inte världens mest bekväma ”amning”… 😎