Stilla
Ellinor visade tydliga tecken på att vara trött men kom inte till ro här i köket. Så jag bar upp henne till hennes säng. Hon log och babblade med mig när jag lagt ned henne i sängen – men jag har inte hört av henne sedan dess (+40 min)! 🙂 Det är ju så det skall fungera helst, att hon hänger med ett par timmar på morgonen och sen får ett par mer solida lurar under dagen, helst i egen säng. 🙂 Vilken skön tjej alltså!

Nu skall jag pilla i pojkarna lite lunch och sen går vi och hämtar Davids kompis Theo på dagis. De var så leksugna igår att jag inte kunde låta bli att falla för den fint framförda önskningen om att få leka… 😀

2 svar till “Stilla”

  1. Fina och lugna grabbar, med varsitt spel kan det juj inte bli annat, Ellinor är ju toppen och lekstund i eftermiddag, det blir ju toppen för småkillarna
    kramar