VäxtTobias har lite att växa innan han kan låna S kläder… 😀

Det verkar som om pojkarna gjort ett litet växtryck precis nu, kanske är det vårsolen? Tobias har av någon anledning fått korta ärmar på alla sina 110 cl tröjor och nu är det verkligen bara att rensa ut alla byxor i storlek 98 cl ur Davids garderob.

Aktuella storlekar alltså –

Tobias:
Byxor 110 cl
Tröjor 116 cl (eller nästan hellre närmare 122/128 cl)
Skor 30

David:
Byxor 104 cl
Tröjor 104 cl
Skor 28

Skulle tippa att Tobias växer ytterligare lite till under våren och kliver i 116 med byxbenen också! Sen får vi se om deras fötter gör som förra sommaren och växer TVÅ storlekar under samma säsong… (kan ju alltid hoppas att de inte gör det!).

Morfarn har flugit hem idag, pojkarna saknade sällskapet (frågade vem som skall komma istället då och suckade lite trött när jag förklarade att nu är det bara tråkiga morsan och farsan som gäller igen).

2 svar till “Växt”

  1. 😀 Ja, på sätt och vis skönt för herregud sådant kläd- och matkonto vi skulle ha om pojkarna var sådär stora! 😀