Nästan öppna förskolan…

På väg hem från den missade bussen…
Barnen poserar – Ellie på hjul.
Men JAG då mamma!? 😀

Vi missade tio över nio bussen. Missade tjugo i tio bussen. Så missade vi till slut även tio över tio bussen.
Öppna förskolan stänger 12:00 för den åldersgrupp som passar vår konstellation (0-5) så då var det plötsligt inte så mycket mening med utflykten. Suck.

Det är bara att konstatera att man måste ha barnen påklädda och lastade minst 20 minuter innan bussen går, minst! Och hinner man inte det skall man fullfölja påklädningen och hellre låta barnen fördriva tiden fram till nästa buss påklädda/varma än att låta dem påbörja någonting innan nästa deadline…
Nu är i alla fall barnen ute och leker, Ellinor sover i vagnen (i bullret av de andra två). 🙂

3 svar till “Nästan öppna förskolan…”

 1. Vilka härliga barn, ute på missad resa – lika glada för det 🙂
  Ser moddigt ut på vägen, nära 0 tydligen, här är -3,7º och lätt molnigt, nyss var det sol, vägarna hård snö eller torr asfalt på större vägar, älgköttsoppa på lördag i byahuset, synd att ni inte kom tidigare
  kramar

 2. Ja killarna var lite snopna när vi plötsligt vände efter jag sett den missade bussen braka förbi i slutet av vägen. Sen pratade vi lite om att om de lyssnade mer på mamma och kanske gjorde som hon bad så kanske vi inte skulle missa bussar framledes… Man kan ju hoppas att det fastnade! 😀

  Moddigt och varmt, precis så är det här. USCH! Ungarna blir jättesmutsiga av att leka ute i slasket. Blä.

  JA!! OTROLIGT synd att vi missade älgköttsoppan!

  *kramar*