Det ÄR ju fredag…

Småkrassliga killar spelar lyckligt. 🙂 Skall försöka köra ut dem i snön sen, när vi ätit frukost. Pojkarna vaknade kvart i nio och det första de bad om var spel… eller, inte David, han bad om att få gå ned och leka med bilarna farfar hade med sig när de kom hit igår. 😀

Ellinor sover, jag har duschat och nu är det frukost.

2 svar till “Det ÄR ju fredag…”

  1. Dom ser då koncentrerade ut, tänk vilka underhållare spelen blev, fast samtidigt blir det ju så att barnen måste, som du säger, ”drivas ut” i naturen, på gott och ont.
    Så var det ju inte när ni var små…:)
    Hälsa farfadern så gott

  2. Ja det är ju inte helt oväntat att spelen blivit en underhållare… 😀 Med sådana spelberoende föräldrar så. 😎 Skall bli MYCKET intressant att se hur pass lätt eller svårt det blir att driva ut dem i naturen när det blir roligare väder ute – när man inte måste klä på sig som för en polarexpedition innan.

    Vill minnas att det sprangs ut och in en hel del mer när det var sommarföre ute. Nu är de dessutom ett år äldre och har kamrater på gångavstånd, så det BORDE kunna bli lite roligare att bara vara ute och leka med kompisar istället för att sitta inne i stugvärmen hela tiden…!