Sömngångare


Vi har hört att nattskräck kan övergå till sömngång när barnet växer. Snaste månaderna har det ta-i-trä varit extremt lugnt på nattskräcksfronten. Däremot har vi vid två tillfällen varit upp och mött en Tobias ute på promenad, sovande. 😎

På något sätt känns det som en oerhörd förbättring, han har gått att leda tillbaka till sin säng utan problem och han har sovit vidare utan klagomål. 🙂 Så mycket bättre än den otröstliga, aggressiva och ljudliga varianten som nattskräcken bjuder på!

Däremot hörde jag nyligen om en av Davids dagiskompisars storebror som gick i sömmen ut ur huset i snön, över gatan till mormor och morfar, med bara fötter… Huh! (de skaffade säkerhetskedja efter detta!) 😮

2 svar till “Sömngångare”

  1. Ojdå, säkerhetskedja är ju en fin insats för att hålla sömngångare inomhus, bara han inte ramlar i trappan eller nåt sånt, men på nåt vis klarar dom sig bra, sömntutorna.
    Kram

  2. Ja om han börjar vandra mer och ännu längre utan att ropa på oss då måste vi definitivt skaffa kedja!

    Trappan kommer vi att ha grind för, när Ellinor blir lite äldre. Så den är ”trygg”. Men i och för sig så klarade han ju trappen helt utan problem nu, jag sprang ikapp honom när han var halvvägs ned till bottenvåningen… 😮 🙂