Sämre kan man ha det

Jag och Ellinor sov i Davids säng i natt. Ett enkelt val framför att antingen spendera en lång stund med att trösta och övertala David att somna om i egen säng, eller att vi allihop somnar om ganska raskt med gott om plats att sova på.

Kan enkelt konstatera att Ellinor och jag sover bättre i Davids säng än i vår… 😎 Förutom faktum att jag absolut inte hörde någon väckare. Det gjorde inte heller S och David så vi försov oss idag.
Jag hörde av mig till förskolan och skruvade ned stressnivåerna.

Det blev en riktigt skön morgon. Sen fick vi promenera till dagis i det fantastiska vädret också, jätteskönt! Så här skall vintern vara jämt tycker jag, en tio-tolv minusgrader, vit fin snö och solsken! 🙂

2 svar till “Sämre kan man ha det”

  1. Det var ju en lösning, byta säng, men då måste du tydligen ta med dig väckaren.
    Himla fint väder, som här, men några grader kallare.
    Hur är det med David, ser att hålla sig lite i bakgrunden?
    kram

  2. Vad fint det ser ut som hos oss med sol och allt, jag går stavgång det är bra för gäddhänget….