Blick


Ofta när Ellinor äter blir hon så mätt och nöjd att hon somnar, sover en kort eller längre lur ”på maten” så att säga. 🙂 Men ibland tittar jag ned och möts av två mycket vakna ögon, som på bilden ovan. 🙂

4 svar till “Blick”

 1. Hon är så himla, himla liten än, lilla hjärtat. En och en halv månad. Jag tror ni är litet fartblinda, era trebarnsföräldrar där.

  Jag brukar prata med mina blivande föräldrar om att det kan ta två och tre månader innan ett dygnsmönster kan börja skönjas, innan amningen börjar kännas bekväm och lätt(are).

  Jag minns inte längre hur länge Norah var kvittrande glad och alert där vid två, tre på natten då G och jag var nära döden av trötthet.

  Men jag tror det är en bra tid på året att ställa till en dygnsrytm på, man har mycket hjälp av mörkret. Bra att ni installerat mörkläggningsgardiner, så att lilltokan inte vaknar med solen fram på vårkanten! <3 :)

  *kramar*

 2. @ Morskan: Ja oh, hon ÄR ju liten. Precis som jag får påminna mig om att pojkarna faktiskt bara är 3 och 5 år gamla ibland. Ellinor är ju ännu mycket mindre, ännu mycket nyare. 🙂
  Men man kan ju inte låta bli att hoppas på mönster/dygnsrytm i någon form ändå! 😀 Men det är klart, hon har bara funnits utanför min kropp i lite drygt en månad – hur skulle hon ha hunnit utveckla ens en tarmflora som fungerar på denna tid? 🙂