Inskolningen har börjat

Helt ny trasa, helt ny bebis – David lade dit trasan försiktigt.
Lite senare på kvällen höll hon fast den själv 🙂

Klart lilltjejen skall ha en ”trasa” också!

Att den är rosa gör bara lite ont i mitt jämställdhetsorgan… X-) Varför äldstebrors är blå kan jag ju alltid skylla på att det är en av mina favoritfärger… (sen verkar i och för sig trasan bara finnas i tre färger och barnen KAN ju bara inte ha samma färg på sina trasor! ;-)).

Tobias har nuförtiden kaxigt lagt upp sina (två stycken även han) trasor på kanten brevid sängen, så han har faktiskt inte just något sällskap i sängen förutom ”Rebett” (grodan vi släpade hem från New York). David har däremot sängen proppfull med sällskap… 😀 Jag rensar så ofta jag kommer ihåg, han märker det aldrig. 🙂

Ett svar till “Inskolningen har börjat”