Fredagsmys?


Båda pojkarna kissade på sig grundligt under turen. Lillasyster började gråta igen direkt vagnen stannat. David spottar på golvet. Bröderna slåss och busar om vartannat. Jag hör mina egna sammanbrutna ord komma ur deras små munnar.

Fredagsmys – visst för fan.

4 svar till “Fredagsmys?”

 1. Jag vet inte vad som for i mig som gav S en ”frikväll” att åka på den årliga julklappsshoppingen med grabbgänget. De brukar ta en fredag eftermiddag innan jul då de träffas inne i stan och äter lunch och sen handlar de julklappar till sina respektive och familjer (allt medan de samtidigt frekventerar diverse mat- och dryckeslokaler längs vägen).

  Detta var verkligen en all time low för mig och barnen. Att behöva höra stackars Ellinor gråta i så många timmar fick det nog att bli tokigt i huvudet på både pojkarna och mig. INTE bra.

  När jag är själv med Ellinor går det ju bra, jag måste ju inte äta så avancerade grejer så jag kan hålla henne och hälla upp en soppa i en kopp samtidigt.
  Men det är värre med ungarnas mat, de måste ju få mat och de måste ha hjälp med toalettbesök och de måste få lite uppmärksamhet.
  Måste få till det här innan februari, annars måste jag be om hjälp på något vis. Kanske har kommunen något alternativ, kanske kan jag få ha barnen på dagis även måndagar och fredagar…

  Hå hum.
  Förhoppningsvis har inte Ellinor kolik bara och det här var en tillfällighet!

 2. Det är ju en nåd att stilla bedja om, att Stig var ”ledig” var ju för ett behjärtansvärt ändamål – julklappar åt dig – och alla överlevde ju, om än nätt och jämt.
  kram åt alla