Dags för ny (jul-) banner

Dags att säsongsanpassa bannern och byta ut den senaste på bröderna brothers. Tänk, från och med nu är det tre pajasar som har huvudrollerna i våra liv. 🙂

Hur som helst, ni anar inte hur svårt det är att ”fotografera” dessa tre… Tobias hade inga problem att ställa upp och bli fotograferad, han ville vara tomte men det visade sig att vi aldrig skaffat tomtepysj (vi har däremot ungefär fem pepparkakspysj i passande storlekar!) så han fick bli en mix av tomte och pepparkaksgubbe – sen kompletterade han med luciakrona istället för tomteluva så det blev en komplett ”julfigur” av honom. Lillasyrran valde mellan röd finklänning eller stickade tomteutstyrseln – hon såg inte ut att gilla mitt val sådär nämvärt… David ville absolut inte vara tomte (tur det!) eller pepparkaksgubbe – han skulle vara spiderman. Jag var bara glad att han ställde upp på att bli fotograferad!! 😀

Vi hade lite roligt ändå. Jag LOVAR att jag skall ta mer tid på mig nästa gång det skall ställas upp till fotografering! Bakgrund och en sådan enkel sak som färgval på sockar skulle kunna göra under för bildkompositionen… 😀

3 svar till “Dags för ny (jul-) banner”

  1. Sweet lord vilken liten banner du gjorde 🙂 Det är ju barn på hela skärmen! Ha ha ha ha! Men eftersom de är söta som socker så går det bra att kika på den 🙂

  2. @ Birger: Tackar! Det skall jag!

    @ Camilla: Ja asså, jag orkade inte resize’a bannern när jag väl fått upp den. Skall titta på det framöver. ELLER så får den ligga kvar som ett chockerande stort julkort fram till julen är över så får jag lyckas lite bättre med nästa… 😀 Tack! 🙂