BVC – Ellinor

Än går hon i den läskigt gulliga overallen 🙂

Vi var till BVC för kontrollmätning idag, allt var väl.

Ålder: 2 veckor 6 dagar
Vikt: 4 830 g
Längd: 55,0 cm
Hattstorlek: 38,3 cm

Vår BVC-sköterska Yvonne tyckte att hon såg bra ut, inte torr längre och inga utslag eller annat. Hon äter och växer jättefint. Huvudet/hattmåttet hade gjort ett lite oväntat kurvskutt, men det var tydligen inte helt ovanligt första veckorna (var säkert lite ihoptryckt där vid allra första mätningen…).

Vi pratade lite om Minifom eller inte och hon föreslog att vi skulle börja med Magdroppar istället, testa en vecka eller två och se om det ger någon effekt. Fem probiotiska droppar om dagen – något enklare än Minifom som är ett läkemedel som skall ges vid varje måltid för att ha effekt. Så jag köpte Magdroppar och skall omedelbart börja med dem så får vi se.
Enligt Yvonne ger magdropparna lite ”skjuts” åt bajset, något Ellinor verkligen behöver. Framför allt behöver hon få bajsa lite lite oftare och prutta lite lite mindre, men mest av allt behöver hon ha mycket mindre ont i magen! 🙂 Yvonne frågade försiktigt om Ellinor brukar gråta timmar i sträck och jag fick lite generat erkänna att det som mest rör sig om ett par minuter i sträck… MEN DET KÄNNS SOM TIMMAR… X-) För oss handlar det väl om att man ser att hon inte mår bra och att hon inte kommer till ro om man inte bär på henne.

Jag glömmer hela tiden att hon är så himla pruttliten! Det känns som om hon varit hos oss jämt. Kan inte föreställa mig livet utan henne, livet före henne. 🙂 *kär* Men hon är inte ens tre veckor, så att hon vill vara nära nära är ju helt normalt för en människa i hennes ålder! 🙂
Innan BVC käkade vi lunch med S, efter BVC drev vi runt och kollade/köpte julklappar på centrum. Det var hur lugnt som helst, speciellt som Ellinor tog det exceptionellt lugnt i vagnen… Det var så trevligt att jag höll på att glömma att jag måste hämta pojkarna så jag fick ruskigt bråttom hem sedan. 😮

Som synes var hon ett spirituellt sällskap under dagen…
Vi köpte julklappar

Ikväll har vi försökt ta lite ”julbilder” att göra julkort av… JÖSSES. Kanske snickrar jag ihop en ny banner av de bilder som inte kvalificerade sig, man kan ju enkelt konstatera att fotografer – det är vi INTE… 😀 Men objekten är ju fina så helt kört är det ju inte! 😉

2 svar till “BVC – Ellinor”

  1. Vi tycker nog allihop, av bilderna att döma, att ni är väl så kvalificerade som fotografer, där fattas intet.
    Sedan finns det ju fotoobjekt tätt inpå hela tiden, flera stycken.
    Ser ju bra ut BVC-resultatet, hoppas bara magen hennes ordnar till sig
    kram