Blomsterprakt

Tack för fina blomster älskade familj! 🙂

Otroligt rar ”mor och barn” bukett – med rosa band såklart. 🙂

Andra promenaden med barnvagn avklarad, det gick bättre idag än igår. Jag fick med mig pojkarna hem utan allt för mycket strul och Ellinor behövde bara gråta en liten liten stund…

Inbäddad och klart.
På väg ut i snön.

2 svar till “Blomsterprakt”

  1. Vackra blomster, hoppas bara att dom får leva och ha hälsan, för att lysa upp hos er.
    vaknar hon efter vägen, eller i vilket läge gråter hon?

  2. Jag hoppas också de får stå länge! 🙂 Kanske gör de det nu också när det inte är så varmt inne (eller ute, för den delen). 🙂

    Hon vaknar när hon fått stå stilla för länge ute på gården på förskolan väntande på mig och pojkarna. Det är då jag blir lite strängare än jag önskar med trilskande och trotsiga pojkar… X-)
    Men det funkar att faktiskt bara gå ut, David fick plötslig lust att åtminstone försöka dra på sig overallen då! 🙂

    Idag gick det mycket bättre, då var alla barnen ute när jag kom. Lätt som en plätt att få hem dem då. Förutom att David vägrade gå på fötterna, han skulle KRYPA hem… *suckar* Sen SKREK han som en galning när han inte hann med mig och Tobias när vi gick hemåt… *suck* Men tur som var höll han bara ut ett par hundra meter innan han kom på att det faktiskt gick att ställa sig upp (jag vägrade gå tillbaka och ställa honom upp, kanske dumt, kanske envist men det var det enda jag hade kvar…). 😎