TryckeriverksamhetPrecis när vi borstat tänderna och nästan klätt på brorsorna ytterkläderna färdigt vaknade lillasyrran. Hon var inte hungrig, snarare sällskapssjuk. 🙂 Nu trycks det på här i hallen på skötbordet och det är väl bara för mig att vänta på resultatet… :-S 😀

Vi är OTROLIGT glada för de nya fönstren här uppe! Utan dem hade det absolut INTE gått att ha skötbordet där det står nu. Istället för de ylande kalldragsvindar de gamla fönstren bjöd på står vi nu här och myser, visst känner man av viss strålningskyla utifrån när det är som kallast men inte nog för att rendera bordet obrukbart. Köket som helhet har nog sämre klimat!

Idag skall hon få sitt första bad. Hon är precis åtta dagar gammal och luktar absolut skunk! Vi har varit dåliga på att tvätta av henne om kvällarna i och för sig, det har mest handlat om en kattvask av snabbaste sort. Men det är naveln som bjuder på den allra värsta odören, blech! Jag hoppas den ramlar av väldigt snart så vi kan vädra ut/tvätta bort lukten. Grannarna kommer över på kaffe idag, vi får ursäkta oss lite då. 😀

2 svar till “Tryckeriverksamhet”

  1. 😀 Nej det är ju förvisso sant. Det är HELT underbart nu när hon bara luktar bebis igen! 🙂