KlartVagnen är tvättad och monterad, babyskyddet till bilen redo, sängen bäddad, babysittern vädrad o klar.
Nu saknas bara bebisen. Inga känningar alls nu. Skall ändå, på inrådan av moster/syster/favoritbarmorskan kontakta vården imorgon. 🙂

Mormor har precis lag två busiga pojkar, vi hoppas de somnar strax. Tobias hade förklarat för mormor: ”när jag blir stor skall jag bli tomte och då skall jag komma till dig med trådrullar i alla regnbågens färger”. 😀

4 svar till “Klart”

  1. Så nu är alla system ”GO” allt klart. Det är ju snällt av Tobias att tänka på mormor kanske får slut på trådrullar, himlars
    Kramar

  2. Vilken otroligt rar kommentar från Tobias! Så mitt i prick liksom och visar på barns genuina medfödda välvilja, hur trotsiga eller gnälliga de för tillfället än kan vara! <3

  3. GRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTIS!

  4. Jag kände på mig igår kväll att det var på gång,jag fick nästan födsloverkar själv blev inte förvånad i natt när det bar iväg och allt gick ju bra ……