BF+7

Tobias ligger och hostar kruppigt som ett varmt omslag mot min värkande rygg. Livet fortsätter, helt utan antydningar till bebis, nu kanske med VAB också. Vi vet mer om en timme eller så när vi skall vakna på riktigt. 😎

8 svar till “BF+7”

 1. Nejdå inte det. Den här bebisen kommer vi att måsta sätta igång, det verkar inte bättre! X-)

 2. Det var ingen kul kommentar pappa, du kan väl hålla inne med sådana till efter faktum? :-/ Nog mycket att oroa sig för ändå – förlossningsskador på bebisen, medfödda skador på bebisen, skador på mamman under förlossning, sjukdomar, olyckor över huvud taget…

  Nu vill jag ha pepp, inte domedagssnack!

  *kram*

 3. Bra att du ryter ifrån syrran, men lugn, lugn också. Det är bara en endaste vecka efter BPU idag. Ingen ko på isen överhuvudtaget.

  Men du kan säga till din barnmorska, att i Norrbotten gör man överburenhetskontroll på kvinnor över 40 redan i vecka 41+0. Vi ändrade detta ifjol tror jag och väntar inte till vecka 42+0 då kvinnan är över 40. Jag har glömt att säga det till dig – tänker inte på att min lillsyrra har fyllt fyrtio! :* Ring henne vettja!

  *krrrramarrr*

 4. Fel kommentar av mig, skäms 🙁
  Du får väl göra som syrran säger, hota dessutom med att åka hit och föda…
  kram, det kommer en Ninja vilken dag som helst, ropandes ”haii” fix och färdig

 5. Ta det lugnt och fokusera på målbilden 🙂 Och ta en dag i taget. När det blir dags för bebisen att komma till sin familj så kommer du ha nog att göra då så tänk inte på det nu utan samla kraft och energi 🙂
  Det kommer gå så himla bra!