Smörfontän


Man skall inte ha bråttom.
Jag tänkte göra en banankaka ”lite snabbt” medan mormor hämtar barnen. Monterar hushållsassistenten lite tokigt, slår på den och hinner (gudskelov) ta ett par steg bort innan den med ett ljudligt ”SPRRROING!” ejectar visparna ur skålen tillsammans med minst 50 gram halvsmält smör.

Nu vet jag att tapeterna är tvättbara, och jag skulle ju ändå tvätta kuddarna i kökssoffan nu… Tur som var skymde en mixerskål det mesta av sonos-högtalaren så den gick att torka av. Skåpen behövde ändå dammas av och golvet var helt uppenbart i behov av en avtorkning… 😎 Nu vet jag också att visparna kan tas isär ännu mer än jag trott.

Skall bara smälta lite mer smör nu, montera visparna mer riktigt och på’n igen…

2 svar till “Smörfontän”

  1. Ja herrejösses… Det blev i alla fall fläckvis väldigt välstädat, även om S på sin högre höjd upptäckt en hel del smörstänk som jag helt enkelt inte såg när jag städade. 😎
    Tur att kakorna blev goda! 😀