BF+4

Ingen bebis inatt heller.

David har just kommit över till vår säng, han surade lite över att jag insisterade på att ta på honom en ny blöja (han hade själv tagit av sig blöja innan han kom över) men verkar acceptera att det fortfarande är ”natt”. 🙂

Simskola om några få timmar, S tar den men låter för säkerhets skull bli att simma själv – ifall att. Hoppet är det sista som överger en…

4 svar till “BF+4”

  1. I dag skulle faster Ruth fyllt 87 år och Jag och Harry har bröllopsdag (23 år)tiden går så fort. Vi tänker på dig (er) hela tiden andra frågar har hon fått? Åker Bente hem idag?Kramar till er alla…..

  2. @ Birger: Ja det verkar inte bättre…

    @ Mamma: Åh! Grattis till er! Tiden går verkligen fort (utom när man väntar på en bebis som inte vill komma ut då). Bente kunde gudskelov förlänga sin vistelse till imorgon, så att vi inte var utan passning. Nu verkar det ju som om det skulle gå bara fint utan passning i alla fall, men men. Det känns bättre att ha någon här med barnen i vilket fall.