4 svar till “Kvällslugn”

 1. Där ser det ju lugnt ut, skönt, så fint akvariet ser ut, är han där och tittar nån gång.
  Harr uppgraderat till IE10 idag, lite problem i början med era bloggar, men nu fungerar det
  kramar

 2. Var helt övertygad om att det var bebis på gång eftersom jag inte såg något inlägg förän nu.
  Nåja, den tycker väl att det är varmt å skönt i magen 🙂

 3. @ Birger: Varje dag slår pojkarna på lyset i akvariet och säger ”godmorgon” till fiskarna. Sen turas de om att mata dem på kvällen, även om vi glömmer det ibland och S får göra det efter läggdags (vi har sagt åt barnen att de inte behöver äta varje dag, inte sant, men det underlättar läggningsprocessen..). 🙂

  IE10… jag vägrar köra IE med Blogger eftersom den beter sig mycket märkligt och ofta dessutom visar konstig lay-out för själva bloggen (inläggen blir ”kapade” i underkant tex). Men det kanske är bättre i IE10. Annars kan jag rekommendera Chrome.

  @ Camilla: I WISH. Bebisen fick gärna komma nu alltså. Jag är mycket besviken att syrran missade eventet igen! 😎 Och mer än lite leds på magen…