Femte namnlistan

Signe
Ida
Ellinor
Tiril

Signe alltså tillkommit. S sade inte nej direkt, bara det ett gott tecken! 😉
Maria eller Marie är givet andranamn eftersom det är starkt representerat på båda sidor av familjen (bla mitt andranamn). 🙂

6 svar till “Femte namnlistan”

  1. Det börjar dra ihop sig, märker jag Signe, då blir ju kusin Sven-Erik och hans syskon på gott humör, deras mamma, min faster, hette ju Signe dessutom har hans yngre dotter bytt namn från Anna till Signe, häpp!

  2. Ja Signe känns bekant. 🙂 Har ju alltid hört om faster Signe. Eller var det moster?
    Men har inte tänkt på namnet tidigare. 🙂

  3. Jag minns förstås _faster_ Signe och att en tremänning (som jag aldrig träffat?) heter Signe har jag också uppfattat.

    Signe Maria Fjeldheim – det låter jättefint! Ju mer man säger Signe, desto rarare låter det. Det har en klang och är lätt att säga. Glad att jag föreslog det. 🙂

  4. Beträffande tremänningen Signe, som hade Anna som dopnamn, så är jag säker på att en av er har legat och solat på Uddskär med henne, det var en resa dit ut med Sven-Erik och då följde en av er med, troligen Anna. Hon var då en lång flickaa med blont hår, som hon har än, efter namnbytet. Skickar bild på henne där hon mustar äpplen hos sin syster Sara i Gtb. skickar med mail. Och hur gick det med Ninja? kram
    Signe Maria, lätt att säga, håller med