Brad Paisley

Brad, med stora videoskärmar i bakgrunden.
”Gammelmoster” (dvs min moster) var där med sin yngsta dotter.
”Moster” (dvs min syster) var den som hittat konserten och sett till att vi kom dit.
Brad, med steel-guitaristen, violinisten och keyboardisten i bakgrunden.

Vi hittade en moster! 😀
Liiiiite ljudligare detta.

Vi tror han har nio gitarrer med sig, han byter var och varannan låt. Alla väldigt vackra och låter väldigt bra. 🙂 Sen har han ett band med bas, gitarr, trummor (fem symbaler!!), keyboard, steel-guitar och så VÄRSTA country-rock fiolen. 🙂 Ett himla röj med ganska ok mellansnack, lagom personligt sådär.
Flest poäng tog han på ett animerat stycke som visades istället för den traditionella bandintroduktionen där alla medlemmar i bandet presenterades som olika animerade Star Wars-inspirerade figurer. Det förekom även en hel del Star Trek referenser (bla ett gitarrformat rymdskepp). Förutom att det var lite kul, så hade han dessutom animerat detta själv! 🙂 Imponerande.

2 svar till “Brad Paisley”

  1. Alla verkar ju trivas och vara på helspänn. en moster och en barnmorska – det bådar ju gott 🙂