BVC – David

Dags för 3-årskontroll på lillplutten. Han glänste med sitt tal och han hade stenkoll på färger och saker. Yvonne läste högt tillsammans med honom och han fyllde i och svarade på frågor allt eftersom hon promptade honom. Han kunde hoppa jämfota, han ville visa att han faktiskt kunde hoppa på ett ben men det missade hon att titta på. Han sparkade boll med vänstern, rakt på och i en fin parabel tillbaka mot Yvonne. Sen berättade han att han slutat med smokken och gett den till grannens hund. Vi pratade lite om att han slutat med blöja också.

Allt som allt var hon mycket nöjd med honom.

Vikt och längd låg precis på kurvan, på hans kurva lite under medianen. Så vi behövde inte prata så mycket om mat som vi gjorde när vi var inne med Tobias på hans treårskontroll.

Ålder: 3 år 1 månad

Vikt: 15,2 kg
Längd: 96.0 cm
Hattstorlek:
 inte mätt (jag uppskattar det till 52-54)

Vaccin:
Inget vaccin idag.

Det var ett och ett halvt år sedan vi var in och mätte/vägde David senast… Tiden flyger verkligen!

Ett svar till “BVC – David”