Livsfarliga säljare

På ett rent infall åkte vi idag förbi en bilfirma för att kolla in en större bil. Jag _tror_ att vi klarar oss med den vi har även om vi blir ytterligare en i familjen, men det är ju inte utan att man kan låta bli att titta.

Naturligtvis fanns det en bil på ”sommarrea” som var helt ny och utrustad med extra allt, till och med färgen var acceptabel. Men den är bara på rea nu och det är naturligtvis den sista de har på lager. 
Naturligtvis.
Vi spenderade en god stund på att klättra in i den och ut ur den, flytta, fälla, hissa, sänka, luta, spänna fast, flytta runt.
Imorgon skall vi låna hem en och provköra. 😎

6 svar till “Livsfarliga säljare”

 1. Jaha, då blev det en ny bil då. Fin ser den ut och perfekt när ni skall till stranden och kasta in surfbrädorna 🙂

 2. Tror ni måste ha en ny bil. Vi skulle inte rymma en tredje barnstol i vår. Men er är ju större invändigt tror jag. Men så har ni ju en massa meter S att tänka på också. 😉

 3. @ Birger: Ha ha 😀 Inte mycket plats till surfbrädor när man har tre barnstolar OCH en barnvagn där… X-)

  @ Morskan: Jao, jo, S är inne på att vi behöver en ny bil just för att den bakåtvända stolen kommer att vara en del av vår vardag närmsta fem åren om allt går bra. Dvs David sitter bakåt ett år till, sen flyttar lillasyrran över till bakåtvänt till lagom om ett år.
  Babyskyddet är ju litet och smidigt så det är inget problem, men S centimetrar och bakåtvända stolen är en snudd på omöjlig kombo.
  Meen… jag tror vi kan komma en bit bara genom att ha kvar den bakåtvända stolen i framsätet och tillsätta ett babyskydd i baksätet.

 4. Huvudproblemet är ändå den kvarvarande ”vuxenplatsen”. Det går inte riktigt att få plats med en vuxen stjärt intill två barnstolar, hur små de än är. Framför allt inte några längre sträckor…

 5. Hei, dere får kjøpe en 8 seters (Buss)så har dere noe og vokse i 🙂