Svårplanerat

Fyllda bihålor.
Fönstersnickare med tidig start (äntligen, efter bara drygt 7 månader..!).
Farfars bil till verkstaden vid lunch (logistikproblem att lösa).
Utvecklingssamtal på förskolan på eftermiddagen.

Men vi satsade hårt på att allt skulle klaffa, jag skulle ta med barnen till förskolan, åka till jobbet, jobba, hämta farfar på verkstaden och skjutsa hem honom, åka tillbaka till jobbet och sedan hasta hem igen för utvecklingssamtalet på eftermiddagen. S skulle tajma snickaren medan jag lämnade på förskolan.

Men tror ni barnen fick lämnas på förskolan?? Nehejdå.
Vi som aldrig (TA-I-TRÄ) har magsjuka barn hade ju ingen koll på att barnen måste vara friska i 48 timmar innan man får komma tillbaka. Vi fick också besked om att åtta barn samt den förskolläraren vi skulle ha haft utvecklingssamtal med hade fått magsjuka så det verkar ha varit något rent bedrövligt som drabbade vår förskola i tisdags!
Det var bara att vända tillbaka hem med barnen (god sed att även hålla småsyskon hemma när det handlar om magsjuka).
Snickaren kom, kom igång, och jag gav upp på att försöka orka jobba (mitt hvud håller för övrigt förmodligen på att sprängas via bihålorna) och fokuserade på att ta det mest akuta per mail hemifrån, sen jagade jag barnen undan från verktyg och stök och nu håller jag på att koka tomtegröt till middag (enligt önskemål från Tobias).

Jobba? Jag bara måste jobba imorgon.

David har på helt egen hand plötsligen mästrat brorsans cykel, broms och allt! 😀

Piggelin även idag, men RASTLÖS herrejösses.
Nya fönster och dörr! 🙂

2 svar till “Svårplanerat”

  1. En bra sak är ju att du slapp stressa iväg till utvecklingssamtalet…:) men jösses vilket stök
    Då var det lugnt här, en föredömlig insats från fd kollegor gjorde att panna efter en halv timme låg på släpet, modern, snäll som hon är, planterade om alla blommorna och torkade fönsterbrädorna….

  2. Vi valde att frivilligt vända då vi har haft nog med sjukdom i stugan. Ingen magskjuka här, tack!