Bra att veta

Nästa gång åker vi inte till akuten förrän vi tagit en tur med bilen och sett på ba’film med smokk och trasa.

När vi kom in i väntrummet på Karolinskas barnakutmottagning var den brände gossen bubblande glad och pratsam och det i kombination med två timmars väntetid till doktorn gjorde att vi gick ut igen och nu rullar vi norrut/hemmåt igen.

Gelkylpacken är Davids bästa vän, trots att den är ganska varm nu. Han brände fingrarna när han snabb som en vessla tog tag i den heta stekpannan tidigare ikväll. Det gjorde förstås hysteriskt ont och utan att överdriva tror jag han grät i mer än två timmar direkt efteråt. Han grät och bad om att få medecin, när den inte hjälpte direkt bad han om att få åka till sjukhuset…

Jag kör förbi apoteket och köper xylocainsalva och fingertutar (det som rekommenderades per telefon med vårdguiden). Sen hoppas vi att blåsorna håller och attt en god natts sömn görr susen!

2 svar till “Bra att veta”

  1. Stackars David, skulle ju bara hjälpa till med maten…. undrar om han lärde sig något…