Liknande vanor…

Det går tydligen bra att äta S hemlagade köttbullar med hemkokt tomatsås om man bara sätter tillräckligt mycket lingonsylt på. 😀 Det har David listat ut idag, jag klagar inte, jag är bara så otroligt nöjd att han äter. Han till och med slickade på den kokta broccolin!

Detta påminner starkt om vår gamle familjevän Eric som när jag växte upp stolt brukade deklarera att sill var bäst med lingonsylt på (om jag nu inte minns helt fel).

5 svar till “Liknande vanor…”

  1. Ja Eric var verkligen ensam i sitt slag, jag är så glad att jag fick lära känna honom! 🙂

    Nej nej, David är frisk och glad, bara 2,5 år och kräsen i maten. Ibland äter han ingenting, ibland skottar han i sig som om han hade bealt för att äta. 😀 Tror det ger sig över tid.

  2. Erik sa alltid att man kan äta allt med mycket lingonsylt till, han var världens snällaste i alla lägen och kunde roa alla framför allt barnen.Hälsa till David att om han äter bra så han blir stor och stark till vi skall till syden, kramar till alla….